Zola Boko 11,6

1 950 214 kr 11: 7–2–1
Goetmal´s Wood - Big Blue Kitten - Pine Chip

Zola Boko osoitti viimeistään viime vuonna pahimmillekin epäilijöilleen, että se kuuluu Pohjoismaiden parhaimpiin periyttäjiin. Ori pysyi Ruotsissa edelleen tilastojen kärkipäässä, vaikka eittämättä jäi Menhammarissa vähän uusien oriiden Maharajahin ja Readly Expressin jalkoihin. Suomessa se on ollut viime vuoteen asti käytettävissä vain tuontispermana, mutta siitä huolimatta se on vuoden 2020 kolmivuotistilaston kolmas edellään vain Maharajah ja Ready Cash, nelivuotistilaston toinen (edellä Mascate Massin tilastokärkeen nostama Muscle Mass) ja kokonaistilastossa toinen edellään vain Andover Hall.

Raveja aktiivisesti seuraavalle tilanne on näkynyt itsestään selvänä ilman tilastojakin. Tuntuu, että joka raveissa voittaa joku zolabokolainen. Lippua ovat pitäneet korkealla Kasvattajakruunumenestyjät Marshall Match, Piece Of Glory, Moonlight Velvet ja She Rains, Oulu Express-kakkonen Zogo Match, voittokone Bismarck Comery, 2-vuotistähti Zolamani, lähes kaikki starttiinsa voittanut Stardust Comery, kestomenestyjät The Breeze, Magnifico S, Flynn Boko, Fullhand Comery ja moni moni muu.

Yksilönä itse Euroopan parhaisiin 3-vuotiaisiin kuuluneessa Zola Bokossa yhdistyy vahvuutta tuova ranskalainen siitosjätti Goetmals Wood kovasukuiseen amerikkalaiseen emään, joka on jättänyt myös toisen siitosoripojan Yarrah Boko. Zola Bokon kaikkia muita hyviä ominaisuuksia täydentää vielä poikkeuksellisen hyvä sperma.

Maksut (arvonlisäverollinen hinta suluissa)

Astutusmaksu

Kallela 400 (496) eur/kausi (sisältää norm. eläinlääkärikulut)

Siirrot 220 (272,80) eur/kausi + 50 (62) eur/lähetys
Varsamaksu: 2 500 (3 100) eur