Othello Kemp 13,8

ok_sukutaulu_web.jpg

ok_kokokuva_web.jpg

Oriesittely(pdf)

Othello Kemp oli superlahjakkuus nuorena ja voitti suurimman osan starteistaan.
Ikävä loukkaantuminen lopetti kuitenkin oriin kilpailu-uran aivan liian aikaisin, eikä
se päässyt koskaan näyttämään todellisia kykyjään.

Othello Kemp on myös suvullisesti erittäin mielenkiintoinen, onhan Coktail Jet isänsisänä tänä päivänä yksi arvostetuimmista. Sillä on lukematon määrä siitosoripoikia, kirkkaimpana tähtenä tietysti Euroopan tämän hetken ykkösori Love You. Othellon suku on myös emän puolelta siitoriille riittävä; emälinja on yksi Amerikan kovimpia, monta siitosoriitakin jättäneitä emälinjoja.

Yksilönä Othello on todella ihastutava. Se on täysverityyppinen kevyt ja korkeajalkainen, musta ja komea ja luonteeltaan ehdottomasti ihmisen palvelija.

Pekka Korpi arvosti oriin suvun ja lahjat niin korkealle, että halusi jättää oriin siitoskäyttöön, vaikka kilpailu-ura jäikin lyhyeksi. Ainakin ainut kilpaillut jälkeläinen, ikäluokkansa kärkeen kuulunut Antonio Duo 1.12,0, 196 380 € todistaisi jälleen kerran Pekka Korven hevossilmän ja tietämyksen osuneen oikeaan.

Othello Kempin jälkeläiset ovat olleet hyvän kokoisia, mutta kevyehköjä. Ori sopiikin erityisen hyvin sellaisille tammoille, joille toivoisi korkeutta, muttei raskautta sekä ranskalaisuuden tuomaa risteytysvoimaa. Othello Kemp periyttää myös hyvää luonnettaan varsoihin ja on erittäin hyväspermaisena sopiva vaihtoehto myös siirtoihin ja ongelmatiinehtyjille.

Maksut (arvonlisäverollinen hinta suluissa)

Astutusmaksu
Kallela 380 (471,20) eur/kausi (sisältää norm. eläinlääkärikulut)
Siirrot 210 (260,40) eur/kausi + 48 (59,52) eur/lähetys

Varsamaksu 1000(1240) eur